Наши партнеры

MenuErik R.: Utilfreds med AGF-spillet

Dansk fodbold

AGF’s cheftræner Erik Rasmussen var ikke tilfreds med det spil, som hans spillere lagde for dagen i gårsdagens 2-2-remis mod Silkeborg. Til gengæld var han glad for at holdet hentede point.

”Vi rammer ikke det niveau, vi har været på i de andre kampe. Derfor skal vi være tilfredse med det ene point. Jeg er skuffet over, at vi ikke er bedre, end vi er i dag, men som kampen udvikler sig, skal vi nok være glade for at få et point, sagde Erik Rasmussen, der roste Silkeborg for at gribe kampen klogt an,” siger Erik Rasmussen til klubbens hjemmeside.

”Silkeborg spillede os rigtigt. De spiller hårdt, og det standser flowet i vores spil, men det skal vi ikke tude over. Sådan er topfodbold. Spillemæssigt er vi ikke på det niveau, vi gerne vil være på. Specielt ikke i første halvleg.”

”Vi kom for sent i duellerne, og vores backs lå for langt fremme. I det hele taget gør vi mange ting forkert. Vi spiller for omstændeligt, især i første halvleg. En masse småspil i stedet for at få spredt spillet ud. I anden halvleg bliver det bedre, og vi får skabt nogle chancer,” analyserede cheftræneren.

Læs også:

Lokalderby endte i underholdende remisKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu