Наши партнеры

MenuErfaren svensker til Brøndby

Dansk fodbold

30-årige Mikael Nilsson skifter til sommer fra græske Panathinaikos til Brøndby.

I formiddag blev Brøndby IF og Mikael Nilsson enige om en 3-årig kontrakt. Det oplyser klubben på sin officielle hjemmeside.

Mikael Nilsson er en erfaren herre, der har spillet 58 landskampe for Sverige samt for klubberne Åhus, Halmstad, Southampton og Panathinaikos.

Oprindelig spillede han på midtbanen, men har især i Panathinaikos spillet i forsvaret. Netop alsidigheden placeringsmæssigt nævner træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og har i øvrigt rosende ord at sige om Nilsson:

“Mikael er en rigtig dygtig og alsidig spiller, der kan dække flere pladser på banen; primært højre midt og højre back. Med ham får truppen tilført en spiller, der har præsteret på absolut topniveau i Europa, både på landsholdet og i internationale klubkampe.”

Mikael Nilsson er selvsagt også glad for skiftet og siger til Brøndbys hjemmeside:

“Det er dejligt, det er faldet på plads. Brøndby er en rigtig god klub, og det var klart det bedste alternativ for mig. Naturligvis kender jeg klubben også fra flere af de svenske spillere, der er her og har været her, og alle har talt positivt om holdet, omgivelserne, fansene og folk i klubben.”

Mikael Nilsson tiltræder i Brøndby d. 1. juli 2009 på en fri transfer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu