Наши партнеры

MenuEnormt lønspring i SAS Ligaen

Dansk fodbold

Gratisavisen 24timer afslørede i dag, at den dårligst betalte SAS Liga-spiller tjener omkring en halvtredsindstyvende del af, hvad de bedst betalte spillere får sat ind på deres konto hver måned.

Lønspringet i SAS Ligaen er enormt. På trods af, at spillerne træner lige meget, og spiller samme antal kampe i den bedste danske række, er der stadig enorm forskel på lønnen, oplyste Spillerforeningen i dag til 24timer. De dårligst betale SAS Liga-spillere kan se lidt under 10.000 kroner ryge ind på deres konto om måneden, mens de bedst betalte kan hæve i omegnen af 400.000 kroner.

Lyngby er det hold, der har de laveste lønninger. Disse er så små, at spillerne bliver nødt til, at have andre jobs ved siden af, det er ikke optimalt, mener Spillerforeningens direktør Mads Øland.

”Nej, det er det ikke. Vi har ingen ide om, at vi skal indføre ligeløn i topsport – det går imod hele den natur, der er i sport, men vi vil gerne have, at alle danske spillere generelt får en højere løn,” sagde Mads Øland til 24timer.

Lyngbys 23-årige talentfulde kantspiller Emil Dyre, der arbejder som lærervikar ved siden af jobbet som fodboldspiller, kan ikke se det problematiske i at have en ekstra byrde ved siden af fodbolden.

”Jeg tror, det er usundt ikke at lave andet end at rende rundt og spille fodbold. Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med mennesker, og det stimulerer mig at lave noget andet en gang imellem,” fortalte han til avisen.Kommentér

3 kommentarer til “Enormt lønspring i SAS Ligaen

 1. Mike Justesen siger:

  Det er noget pjat.

  Gode spillere = God løn

  Dårlige spillere = Mindre god løn

  Klubber med god økonomi = God løn

  Klubber med mindre god økonomi = Lav løn

 2. Lasse Hansen siger:

  Præcis, Mike..

 3. Andreas Johnke siger:

  Ja sådan har det alle dage fungeret, og er nu engang den eneste rigtige måde at gøre det på… "Fodboldsspillere spiller fordi de elsker fodbold" – Rend mig! – De tænker ligeså meget på økonomi, ellers så vi ikke spillere skifte til ærkerivalerne… Penge er en stor del af fodbolden, og en af de faktorer der gør det spændende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu