Наши партнеры

MenuEnighed om Ronaldo

Spansk fodbold

Real Madrid og AC Milan menes nu at være nået til enighed, den aftalte pris på Ronaldo, skulle lyde på 45 millioner kroner.

Klubberne har forhandlet i dag, og de skulle være nået til enighed, det betyder at Ronaldo nu kun er det obligatoriske lægetjek, for at kunne trække den rød og sort stribede trøje over hovedet.

Der har været rygter om at Milan ville tilbyde Ricardo Oliveira i en byttehandel, men det er ikke blevet til noget.

Milans vicepræsident Adriano Galliano og Real Madrid-lederen Franco Baldin indgik i går (onsdag) en mundtlig aftale, som nu skal følges op af et skriftligt tilbud og de øvrige formaliteter.

”Vi sender et tilbud og så må vi, hvad det medfører,” sagde Adriano Galliano i dag til italienske medier.

Ronaldo var i morges til træning i Real Madrid uden hverken at tage afsked med medspillere eller rydde sin garderobe, men spanske medier rapporterer, at brasilianeren er indstillet på et skifte.

AC Milan er ligger på en skuffende niendeplads i Serie A og har især haft angrebsproblemer efter Andrej Sjentjenko er blevet solgt.

Alberto Gilardino er holdets topscorer med 7 mål i Serie A, men ved siden af ham har Filippo Inzaghi, Ricardo Oliveria og Marco Borriello kun scoret 4 mål tilsammen.

Saudiarabiske Al-Ittihad forsøgte ellers at overbevise Real Madrid og Ronaldo med et sidsteøjebliks-bud på 90 mio. kr., men Ronaldo foretrak et skifte til Italien, ligesom Real Madrid nok ikke har haft lyst til endnu en uoverensstemmelse med Milan med henblik på en eventuel forhandling til sommer om Kaká.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu