Наши партнеры

MenuEngland vil indføre kvote

Engelsk fodbold

De tre divisoner under Premier League samles i dag på en generalforsamling, hvor de stemmer om en ny udlændingekvote.

Klubberne i Football League, de tre divisioner under Premier League, vil stemme om, hvorvidt en ny udlændingekvote skal indføres.

Forslaget, der ventes accepteret af et stort flertal af de 72 stemmende klubber, indebærer, at der skal være minimum fire spillere, som har været registreret i Storbritannien i minimum tre sæsoner inden deres 21-års fødselsdag i klubbernes 16-mands trup til ligakampene.

Før forslaget kan blive godkendt skal der være en større del af ja-stemmer, både af de 72 klubber, men også de 24 fra Football Leagues øverste række, The Coca-Cola Football League Championship, der ligger lige under Premier League.

Den engelske avis The Independent skriver, at der menes at være flertal for den nye kvote for udenlandske spillere, der udspringer af UEFA’s regel om samme.

“Udenlandske spillere har givet et væsentligt bidrag til engelsk fodbold, men der bliver nødt til at være en balance. Det er vigtigt, at vi giver den lokale identitet noget beskyttelse,” siger Ipswichs formand David Sheepshanks til The Independent.

Af tilhængere af kvoten kan bl.a. nævnes Manchester Uniteds mangeårige manager, Sir Alex Ferguson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu