Наши партнеры

MenuEngland vil forlade kamp ved racisme

Engelsk fodbold

Såfremt de spanske fans råber racistiske lyde efter Englands mørkhudede spillere i morgen aften, vil englænderne forlade banen uden tøven.

Tilbage i 2004 gæstede det engelske landshold Madrid, hvor de mødte Spanien i en venskabskamp. Ved dette opgør, var Englands mørkhudede udsat får en række racistiske tilråb.

I morgen aften mødes nationerne igen, når England gæster Sevilla, hvor Spanien venter i en venskabskamp. Englands anfører John Terry slår fast, at såfremt tilskuerne atter udsætter englænderne for racistiske tilråb, vil de forlade banen uden at fortrække en mine.

”Bliver det igen så slemt som dengang, skal dommeren træffe en beslutning, og hvis han siger, at vi bør gå fra banen, så støtter vi det og forlader banen med det samme,” fortalte Chelsea-spilleren ved dagens pressemøde.

De spanske stjerner Iker Casillas, Andres Iniesta samt Carlos Marchena havde fået at vide, at de ikke måtte udtale sig om, hvorvidt de regnede med, at morgendagen ville byde på racistiske tilråb eller ej, fortalte talskvinden for det spanske fodboldforbund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu