Наши партнеры

MenuEngelske topklubber i kamp om Miguel

Engelsk fodbold

De to engelske storklubber, Chelsea og Arsenal, skulle angiveligt begge have Valencias portugisiske forsvarsspiller Miguel på ønskelisten. Prisen på omkring 145 millioner kroner kan dog komme i vejen for et skifte.

Både Arsenal og Chelsea ønsker begge at styrke deres forsvar forud for den kommende sæson. Begge klubber skulle således begge have rettet deres blik mod Miguel fra spanske Valencia. Det er dog tvivlsomt at Arsenals Arsene Wenger og Chelseas Jose Mourinho er villige til at betale de 145 millioner kroner, som Valencia vil have for spilleren.

”Miguel har modtaget store tilbud, heriblandt også fra England, men det kommer alt sammen an på Valencia. Tilbuddene kommer fra store klubber, men den pris, som Valencia forlanger, ser ud til at kunne blive en stor forhindring,” udtalte Miguels agent Paulo Barbosa til den engelske avis Daily Mail.

For nyligt udtrykte Miguel, som er blandt favoritterne hos Valencia-tilhængerne, at han ønsker at forlade holdet med hjemmebane på Mestella. Han mener, ikke at hans løn hos spanierne er god nok. Den 27-årige spiller, som også optræder for det portugisiske landshold, har været i klubben siden 2005, hvor han kom til fra Benfica.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu