Наши партнеры

MenuEngelske stjerner frygter publikum

Engelsk fodbold

En af det engelske landsholds store stjerner, Frank Lampard, meddeler, at han frygter de engelske fans reaktion, hvis holdet ikke viser tænder fra første fløjt, når England møder Kroatien på onsdag. England skal nemlig have point, hvis de skal med til EM-slutrunden i Østrig og Schweiz.

England skal blot sikre sig ét enkelt point i onsdagens kvalifikations-kamp mod Kroatien, for at sikre sig en EM-billet, men på trods af, at englænderne står overfor denne overkommelige opgave, så frygter holdets stjerne alligevel, at de engelske fans vil bryde ud i en pibekoncert, hvis holdet ikke præsterer fra start.

“Det er aldrig rart at blive svinet til og buhet ud, men befolkningens syn på landsholdet er i øjeblikket sådan, at vi må forvente det kan ske. Vi kan meget vel ende foran 90.000 på Wembley, der ønsker at lade deres vrede gå ud over os som spillere,” udtalte Frank Lampard i dag.

England har ikke haft en god kvalifikationsturnering, men har jo alligevel chancen for at sikre sig billetten til slutrunden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu