Наши партнеры

MenuEngelsk topdommer i karantæne

Engelsk fodbold

Dommeren der skal dømme det kommende Charity Shield mellem Portsmouth og Manchester United, Mark Clattenburg, kommer alligevel ikke til at dømme den prestigefyldte kamp, da han er blevet sat i karantæne. Den engelske topdommer er muligvis i forbindelse med gældsramte firmaer.

Mark Clattenburg stod som dommer til weekendes Charity Shield-kamp, men den kan han godt vinke farvel til. Den engelske dommer er blevet suspenderet fra dommerfaget, da han er sat i forbindelse med gældsramte firmaer. Indtil videre er intet bekræftet, men FA og PGMO, det engelske dommerforbund, kender til sagen og har suspunderet dommeren indtil rygtet er be/afkræftet.

“PGMO er klar over historierne med beskyldninger om gæld hos firmaer, som er forbundet med dommer Mark Clattenburg. Det er blevet besluttet, at han ikke vil dømme nogen kampe mens baggrunden for disse historier undersøges,” lyder det i en meddelelse fra forbundet.

I mellemtiden er det blevet besluttet, at Peter Walton træder i Clattenburgs sted til Charity Shield-kampen mellem de regerende mestre og cupvinderne.

“FA har også besluttet at udnævne Peter Walton som dommer for søndagens FA Community Shield mellem Manchester United og Portsmouth i stedet for Mark Clattenburg,” skrives der.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu