Наши партнеры

MenuEnevoldsen yderst tvivlsom til sæsonåbner

Dansk fodbold

Enveoldsen havde i sidste sæson lidt af et år, hvor den offensive midtbanespiller for alvor fik sit gennembrud på AaB’s førstehold. Det kan dog blive uden den spiller, at AaB indleder sæsonen, da Thomas Enevoldsen har pådraget sig en fodskade.

Thomas Enevoldsen slog for alvor igennem i den nordjydske klub, AaB, da han i sidste sæson brillerede på midtbanen hos de bolsjestribede. Igen i år er Enevoldsen at finde i det nordjydske, og igen beregnes midtbanespilleren som en af de bærende kræfter hos de regerende mestre.

Det kan dog blive uden Enevoldsen, at AaB indleder deres SAS Liga. Den unge hjørnesten har pådraget sig en fodskade, der i værste fald kan betyde en operation. Selv for uden operationen ser situationen slem ud for Thomas Enevoldsen.

“Jeg skal scannes mandag, og der træffer vi så en beslutning om, hvad der skal ske. Jeg håber, at vi finder ud af, at jeg kan begynde at løbe igen, men selv om jeg kommer i gang der, ser det ikke godt ud med premieren,” forklarer Thomas Enevoldsen til Ekstra Bladet.

“Jeg skal virkelig til at i gang nu, og jeg tror, at jeg i bedste fald kan være et emne til bænken, når Superligaen starter igen,” siger Enevoldsen.

Thomas Enevoldsen og AaB indleder deres sæson mod FC Midtjylland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu