Наши партнеры

Menu



Enevoldsen solgt til hollandsk klub

Andet fodbold

AaB har i dag solgt midtbanespilleren Thomas Enevoldsen til den hollandske klub Groningen. Hollænderne har betalt 9,3 millioner kroner for danskeren.

Groningen bekræfter i dag på klubbens hjemmeside, at man har købt AaB’s midtbanespiller Thomas Enevoldsen. Danskeren har underskrevet en femårig aftale med den hollandske klub.

AaB tjener 9,3 millioner kroner på salget af Enevoldsen, som havde omkring et år tilbage af sin kontrakt med nordjyderne.

“Thomas Enevoldsen er en ægte AaB’er. Han har været en god mand for klubben og har et kæmpe udviklingspotentiale. Og så indeholder han den usædvanlige evne af en ung spiller – at være bedst i de svære kampe. Vi ønsker Thomas al mulig held og lykke,” fortæller sportsdirektør Lynge Jakobsen, som håber på at kunne præsentere forstærkning til truppen, inden transfervinduet lukker.

“Det hollandske liga er et niveau over den danske, og derfor er skiftet til Groningen et skridt videre i min karriere. Klubben er kendt for at være god til at udvikle unge spillere,” forklarer Enevoldsom til AaB’s hjemmeside om sin beslutning og uddyber:

“Men selvfølgelig kommer jeg også til at savne AaB, hvor jeg har spillet siden jeg var ti år. Og skal jeg hjem til Danmark igen, er Lynge den første, jeg vil ringe til, for at høre om han kan bruge mig,” fastslår Enevoldsen, som samtidig kan bryste sig af at være den yngste AaB-målscorer i SAS Ligaen til dato. Han var 18 år og 18 dage gammel tilbage i 2005.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu