Наши партнеры

MenuEndnu et spansk farvel

Champions League

Det blev en chok start for Real Madrid, da Bayerns angriber, Roy Makaay efter bare 10 sekunder, udnyttede en fejl af Roberto Carlos i forsvaret, og derefter løb ned mod målet og scorede til 1-0, og netop det mål, er til dato det hurtigst scorende mål nogensinde i turneringen.

Bayern sad i det meste af første halvleg tungt på spillet, efter 20 minutter fik Podolski en kæmpe chance, da han blev spillet i dybden lige efter en frisparkssituation, på deres egen banehalvdel, det betød at Podolski havde frit løb ned til Reals mål, men kort efter kom tre Real Madrid-spillere løbende efter ham, men alligevel kom Podolski til en afslutning, som dog ikke førte til noget.

Der blev ikke taget hensyn til hinanden, og specielt Reals unge midtbanespiller Fernando Gago blev nedlagt et par gange i første halvleg.

Real Madrids forsvar så langt fra stabilt ud, og flere gange var der kæmpe huller i midterforsvaret.

Hvis Real skulle gøre sig forhåbninger om at vinde, krævede det i hvert fald at de kunne ramme hinanden på afleveringerne og at forsvaret blev mere opmærksomme.

I det 30. minut foretog Real en offensiv udskiftning, da de valgte at tage Emersom ud, og erstatte ham med Guti.

Det var et klogt træk, for allerede små ti minutter senere, begyndte Real at få mere styr på kampen, der opstod også en stor mulighed til Guti, da han spillede Higuain som spillede tilbage til Guti med hælen, det førte dog ikke til noget.

Kort tid efter var Guti på spil igen, denne gang med et flot lob til van Nistelrooy som forsøgte at heade bolden i mål, men han kunne ikke få nok fart på.

Fra anden halvlegsstart, valgte Real at sætte Cassano ind i stedet for Higuain.

30 sekunder inde i anden halvleg var Makaay tæt på at gøre det samme som i starten af første, men her var Casillas på pletten.

Raul og van Nistelrooy var i et samarbejde tæt på at score men det lykkes ikke.

Bayern fik også en del chancer, den største var da Schweinsteiger i det 60. minut affyrede et skud fra 40 meter, som Casillas dog fik hænderne på.

Efter 65 minutters spil, fik Bayern hjørnespark, og kort efter kunne Bayerns tilskuer se Lucio heade bolden ind bag Reals målmand, Iker Casillas, til 2-0 og dermed så det meget svært ud for Real Madrid, da de nu var nød til at score 2 mål.

Med ti minutter tilbage af kampen, blev der begået et noget tyndt straffespark mod Robinho, men dommeren fløjtede og det var Mark van Bommel ikke tilfreds med, så han kom i diskussion med Diarra det førte til at de begge fik et gult kort, og da de begge havde et i forvejen, var det farvel og tak, og dermed var begge hold ti mand tilbage.

Van Nistelrooy scorede sikkert på straffespark, og dermed så en videre deltagelse ikke umulig ud for Real, der nu kun skulle score et enkelt mål.

Men mere blev det ikke til, og set over hele kampen må man sige, at sejren til Bayern München var fortjent, det betyder at der nu kun er et spansk hold tilbage i Champions League, Valencia som gik videre i går.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu