Наши партнеры

MenuEndnu en spiller fravælger Europa

Tysk fodbold

Kevin-Price Boateng bliver i denne omgang den anden spiller, der inden for en kortere tidsstrækning vender det tyske landshold ryggen. Spilleren vil i stedet repræsentere Ghana.

For kort tid siden meddelte Schalke 04-spilleren Jermaine Jones at han fremover vil tilhøre det amerikanske landshold, hvorfor han fravælger Tyskland. Nu følger atter en spiller trop og vælger at tage FIFA’s regelændring i brug. Det er Tottenham-spilleren Kevin-Price Boateng der ser sig selv i afrikanske Ghanas farver.

“Jeg vil med det samme spille for Ghana og har taget kontakt til de ansvarlige. Jeg ville gerne kæmpe mig igennem for Tyskland. Men jeg har forsøgt alt. Jeg er ikke i strid med forbundet. Jeg ser bare ikke min chance for Tyskland. Det er alt,” siger Boateng ifølge den tyske avis Kicker.

Kevin-Price Boateng har repræsenteret Tyskland i alt 41 gange fordelt på forskellige ungdomslandshold, men er dog ikke udtaget til EM i Sverige. Det er hans bror Jerome imidlertid, der spiller fast i det tyske U/21-midterforsvar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu