Наши партнеры

MenuEndnu en operation på vej for Santala

Dansk fodbold

FC Nordsjællands finske angriber, Jukka Santala, har ikke spillet en kamp i over et år på grund af sit korsbånd, hvor han nu skal opereres for anden gang.

For over et år siden blev Jukka Santala skadet i sit korsbånd, og tre uger efter blev han opereret. Men operationen var ikke succesfuld, og Santala har ikke været i stand til at vende tilbage til træningsbanen siden dengang.

“Nu skal jeg jo passe på med at bruge ordet fejloperation, men det er et faktum, at hans korsbånd ikke fungerer, for han er stadig løs i knæet, og det bliver ikke stabilt,” sagde FC Nordsjællands læge, Bjarne Pedersen, til Ekstra Bladet om den mislykkede operation.

Nu skal den stakkels finne altså igennem en ny operation for at prøve at redde korsbåndet, som det altså ikke lykkedes at gøre i første omgang. Det sker den 7. april, hvor han endnu engang skal under kniven.

FC Nordsjælland kender kun alt for godt til alvorlige skadesproblemer. Både Thomas Alding og Michael Ribers har måtte stoppe deres karriere, mens de var i klubben, på grund af alvorlige skader, og man håber selvsagt på, at det ikke også vil komme til at ske for Santala.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu