Наши партнеры

MenuEn dag til Troest, to til Klimpl

Dansk fodbold

FC Midtjylland må stille med et helt nyt midterforsvar, når ulvene søndag, på hjemmebane mod AGF, skal forsøge at revanchere 2-0 nederlaget til Esbjerg. Både Magnus Troest og Maros Kimpl sidder nemlig udenfor med karantæner.

Det blev som ventet, da dommen over de to FCM’ere, Magnus Troest og Maros Klimpl, i dag faldt. Magnus Troest, der efter 42 minutter af kampen mod Esbjerg blev sendt i bad for sit 2. gule kort, slap med en enkelt spilledags karantæne.

Hans makker i midterforsvaret, slovakiske Maros Klimpl, der for nyligt i Tips-Bladet var ude og rose den danske dommerstand, må til gengæld sidde udenfor i to kampe. Han så ikke rødt i kampen, men blev efter slutføljtet noteret i Claus Bo Larsens sorte bog, efter at han i spillertunnellen overfusede liniedommeren, der havde gjort Claus Bo opmærksom på situationen der førte til Magnus Troest udvisning.

Kampen mod AGF spilles søndag klokken 16.00 på SAS Arena i Herning, men inden da skal midtjyderne onsdag til Hjørring i 3. runde af landspokalturneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu