Наши партнеры

MenuEM-Special: UEFA afviser tyrkisk bøn

EM-Special

Tyrkiet er hårdt ramt af både skader og karantæner inden EM-semifinalen mod Tyskland, men UEFA har afvist at lade tyrkerne indkalde nye spillere til den hårdt ramte trup.

På grund af skader og karantæner får Tyrkiet mere end svært ved at fylde alle pladserne på reservebænken til onsdagens EM-semifinale mod Tyskland. Tyrkiet havde håbet at få lov til at indkalde nye spillere til truppen, men dette har UEFA søndag afvist.

”Spillere kan kun efterudtages efter den indledende runde. Vi har ingen intentioner om at fravige fra denne regel,” siger UEFA’s talsmand William Gaillard på et pressemøde i Wien.

Arda Turan, Emre Asik, målmand Volkan Demirel og Tuncay Sanli har alle karantæne, mens fem spillere, heriblandt profilen og anfører, Nihat Kahveci, er skadet. Det betyder, at Tyrkiet kun har 14 spillere til rådighed ud af en trup på 23. Det står så slemt til, at holdets reservekeeper måske er nødt til at spille som markspiller.

”Han kunne blive skiftet ind i slutningen af kampen som forsvarer eller centerforward,” siger Terim om muligheden for at bruge reservekeeperen Tolga Zengin som markspiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu