Наши партнеры

MenuEM-Special: Tyskland sejrede – trænerne blev udvist

EM-Special

Der var gang i den, da der endnu engang var lagt op til nabopgør i gruppe B. Denne gang var det Tyskland og Østrig, der stødte sammen i lidt af en kamp, der blandt andet bød på trænerudvisninger.

Tyskerne indledte kampen bedst, da de allerede fra starten fik lagt et solidt pres på østrigerne, der skulle bruge lidt af et mirakel for at hive sejren hjem mod EM-favoritterne.

Allerede efter fem minutter kom kampens første store chance, da tyskerne fik misbrugt lidt af en chance. Mario Gomez burde bare have skudt til den, da han snildt kunne have banket bolden i et frit mål. En vag afslutning gjorde dog, at en østrigsk forsvarer fik headet bolden væk fra stregen.

Dramaet fortsatte med tysk dominans, men også udenfor banen skete ting og sager, da Joachim Löw og Josef Hickersberger var lidt for meget fremme i skoerne. Ved rundt regnet hver eneste hændelse eller afgørelse fløj begge trænere op af stolene, hvilket til sidst fik konsekvenser. Efter en del irettesættelser og tumult, måtte begge trænere forlade trænerbænken og finde sig en plads blandt publikum.

Holdene gik til pause kort efter trænerhændelsen. Ingen af de to tysktalende hold fik scoret i første halvleg, men det lugtede af tysk sejr, da favoritterne var dominerende med næsten 70 % boldbesiddelse.

Få minutter efter pausen kom tyskerne foran, da Michael Ballack fremskaffede den forløsning, som de mange tyske tilhængere havde ventet på. Et drøn af et frispark røg direkte i mål, efter bolden havde haft kontakt med midtbanespillerens vrist. Klokkerent og knastørt af den efterhånden rutinerede tysker, der endnu engang scorer et af sine meget vigtige mål på landsholdet.

Østrigerne fortsatte de samme takter, som gennem hele slutrunden, hvor de forgæves pressede på. Det østrigske landshold mangler simpelthen den sidste tand, før de kan blande sig i europæisk topfodbold.

Dermed sluttede det ved en sejr til Tyskland. Det er dog stadigvæk en historisk aften for Østrig, da dette er den første slutrunde, hvor mindst én værtsnation ikke er gået videre fra gruppespillet. Det er dog uden at skuffe og med æren i behold, at Østrig forlader denne slutrunde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu