Наши партнеры

MenuEM-Special: Tyskland roses af pressen

EM-Special

Tyskland måtte i går tage til takke med EM-sølvet, da Spanien vandt 1-0, men trods det skuffende nederlag, roses landsholdet af den tyske presse.

Tyskland måtte nøjes med EM-sølvet i går, og dermed er pokalskabet ikke blevet åbnet i 12 år, men trods EM-nederlaget, ser den tyske presse på indsatsen med positivt sind.

Bild-Zeitung skriver i en kommentar:

”Vi takker alligevel træner Joachim Löw og hans spillere. Drenge, trods nederlaget er vi stolte af jer. Hvem havde før turneringen regnet med, at vi ville komme så langt? Med denne finale har vi opnået mere end mange andre store fodboldnationer. Frankrig, Holland og Italien røg alle ud tidligere.”

Die Welt skriver følgende:

”Skuffelse er på sin plads, fortvivlelse ikke. I 2006 blev det tyske hold nummer tre ved VM, to år senere nummer to ved EM. Det har ikke rakt til en titel, men placeringerne viser, at holdets udvikling går i den rigtige retning. Men aftenen i Wien viste også, at der endnu er lang vej til fodboldtoppen,” skriver Die Welt, og hentyder til, at trods det knebne nederlag, var spanierne en klasse bedre end “die Nationalelf”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu