Наши партнеры

MenuEM-Special: Torres sat på plads af landstræner

EM-Special

Fernando Torres var i høj grad grundstenen for flere af David Villas tre scoringer ved gårsdagens kamp mod Rusland. Dog blev han senere hen skiftet ud, hvilket “El Niño” viste sin store utilfredshed med. Nu sætter Aragones den unge bomber på plads.

Det var lidt af en triumf for Spanien, da man i går vandt en storsejr i EM-slutrundens første kamp. Der var mål, fest og farver, og til slut var der utilfredse miner på spillerbænken. Det var der først efter 53 minutter, hvor Fernando Torres forlod banen med en stærkt utilfreds mine efter at have være skiftet ud.

Det finder Aragones sig ikke i, hvorfor han nu har sat Torres på plads.

“Disse ting bliver i omklædningsrummet, men den slags ting bør ikke ske. Jeg forstår, at spillerne er trætte af at blive udskiftet. Miljøet er dog ekstraordinært under en slutrunde, og dem, der ikke spiller, er lige så vigtige, som dem der gør,” sagde Luis Aragonés på et pressemøde onsdag.

Torres er også ude med sin version af sagen, da han fortæller til spansk tv.

“Jeg har ikke talt med Luis Aragonés, men hvis han skal sige noget til mig, så gør han det. Ingen kan lide at blive skiftet ud, men sandheden er, at holdet ikke var påvirkede af udskiftningen. Det scorede to mål mere, og der er ikke mere at sige. Det er en taktisk beslutning, og det skal man acceptere,” forklarede Fernando Torres.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu