Наши партнеры

MenuEM-Special: Spanien foretager kæmpe rotation

EM-Special

Spaniens landstræner Luis Aragonés har valgt, at skifte stort set alle sine spillere ud i startelleveren, mens der kun er blevet plads til Barcelonas Andrés Iniesta til kampen mod Grækenland.

Spanien er sikret videre deltagelse til kvartfinalen, med 2-1-sejren over Sverige, derfor har spaniernes landstræner, Luis Aragonés, valgt at foretage en kæmpe rotation, hvilket betyder, at der kun er blevet plads til Barcelonas Andrés Iniesta fra holdets foretrukne startopstilling, når Spanien møder Grækenland.

Dette stod klart ved gårsdagens træning, hvor det så ud til, at man kun vil spille med en mand i front, nemlig Mallorcas Daniel Güiza, mens Cesc Fabregas får chancen som den mest offensive midtbanespiller ud af fem, derudover vil Getafes Ruben de la Red også være at finde på midtbanen.

Aragonés’ ”Plan A” var at skifte hele holdet ud i den fortrukne startopstilling, for at give spillerne ro til de kommende vigtige kampe, men en skade hos Villarreals Santi Cazorla betyder, at man må ty til en smal udgave af ”Plan B”, hvor man har set sig nødsaget til at benytte Iniesta.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu