Наши партнеры

MenuEM-Special: Russisk superstjerne vil besejre Sverige

EM-Special

Andrei Arshavin er lidt af en altmuligmand, da han både skriver bøger, laver film og poserer foran kameralinser som model. Tilmed spiller han fodbold, hvilket han gør i aften, hvor han håber på at smadre Sverige i den altafgørende kamp.

Andrei Arshavin betragtes af flere som Ruslands David Beckham, da han med sine modeljobs, filmroller og bøger gør det ud på flere aspekter end bare fodbolden, der dog er den hovedsagelige levevej.

I aften bliver han en nøglerolle, når Rusland skal forsøge at besejre vores naboer, Sverige. Lars Lagerbäck kalder ham for “Ruslands farligste mand”.

“Jeg er sulten efter at spille. Og jeg mener, at vi har en god chance. Det er godt, at vi skal vinde, og Sverige kan nøjes med uafgjort, for Rusland har altid været bedst, når vi er tvunget til at vinde,” siger Andrei Arshavin til Aftonbladet, der dermed ligger godt i ovnen forud for opgøret.

Andrei Arshavin bliver et offensivt omdrejningspunkt, hvilket han i gennem en periode har været. Zenit Petersburg-spilleren er klar til at æde svenskerne i en mundfuld, når det i aften gælder den sidste gruppekamp, der desuden afgør, hvem af de to mandskaber, som går videre til kvartfinalerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu