Наши партнеры

MenuEM-Special: Rusland sendte Grækenland ud i mørket

EM-Special

Rusland er fortsat med i spillet om videre avancement fra Gruppe D. Hertil aften hentede holdet en smal sejr over et fantasiløst og modløst Grækenland, der hermed er færdige ved EM.

Rusland fik kampens første store chance, da Bilyaletdinov modtog bolden i venstre side af feltet og forsøgte at lobbe bolden over den græske keeper, Nikopolidis, der var kommet for langt ud af sit mål. Nikopolodis nåede dog tilbage og fik på fantastisk vis viftet bolden ud til et russisk hjørnespark.

Få minutter senere var det Grækenlands tur til at vise tænder, da Charisteas i en umarkeret situation modtog bolden i feltet. Desværre for Grækenland fik han ikke ordentligt træf på bolden.

Begge hold havde i første halvleg det problem, at der var for få folk i feltet, når indlæggene blev slået. Alligevel lykkedes det Rusland at komme foran efter godt en halv times spil. Nikopolidis gik helt fejl af et indlæg og løb langt ud af sit mål for at få fat på bolden. Det er dog en russisk spiller, der kommer først, og kan sparke bolden på tværs til Zyrianov, som sikkert kunne sparke bolden ind i det romme mål.

Derefter var det Rusland, der styrede begivenhederne. Første halvleg var ikke specielt velspillet, men russerne kunne være ligeglade, da de fortjent var foran 1-0.

Grækenland fik en god start på anden halvleg. Karagounis slog en flot aflevering til Charisteas, som blev spillet helt fri. Han virkede dog overrasket over, at han fik så meget plads, og hans afslutning endte i hænderne på Akinfeev.

Grækerne havde mere at byde på. Først forsøgte Karagounis sig med en afslutning, som Akinfeev tog sig af, og efterfølgende havde Liberopoulos et hovedstød, som Akinfeev også fik reddet.

De græske spillere blev nødt til at satse offensivt, og det gav Rusland muligheden for at slå kontra. Det gav blandt andet en god mulighed til Zhirkov, hvis afslutning gik tæt forbi det lange målhjørne.

I slutningen af kampen lignede Rusland et hold, der havde fuldstændig styr på tingene. Sejren blev sikkert kørt hjem, og dermed er Grækenland færdige ved EM, mens Rusland fortsat har mulighed for at spille sig videre til kvartfinalerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu