EM-Special: Puyol skal undersøges

EM-Special

I gårsdagens 2-1-sejr over Sverige måtte Spaniens forsvarsspiller, Carlos Puyol, lade sig udskifte i første halvleg efter et slag på foden. Nu skal han så undersøges, for at skadens omfang kan vurderes.

FC Barcelonas anfører til hverdag, Carlos Puyol, modtog et slag over foden i første halvleg af Spaniens kamp mod Sverige og måtte efterfølgende lade sig erstatte af forsvarskollegaen, Raúl Albiol.

Søndag skal Puyol altså undersøges, så skadesomfanget af slaget kan vurderes.

Det oplyste det spanske fodboldforbund, Real Federación Española de Fútbol eller bare RFEF, efter at Spanien havde slået Sverige 2-1 på David Villas mål i overtiden.

Også spaniernes kantspiller, David Silva, og den centrale spilfordeler, Xavi, modtog begge mindre skader i løbet af kampen, og træner Luis Aragonés overvejer nu at spare dem og flere i holdets sidste gruppekamp mod Grækenland, da man allerede er sikker på at gå videre fra gruppen som etter efter sejren mod Sverige og derfor ikke behøver, at risikere unødvendige karantæner eller skader.