Наши партнеры

MenuEM-Special: Profil: Ruud van Nistelrooy

EM-Special

TotalBold.dk har udpeget en profil fra hver nation under denne EM-slutrunde. Hollands største stjerne, set med vores øjne, er Ruud van Nistelrooy.

Navn: Ruud van Nistelrooy

Født: 1. juli 1976

Position: Angriber

Klub: Real Madrid

Tidligere klubber: FC Den Bosch, Heerenveen, PSV, Manchester United.

Ruud van Nistelrooy er en giftig herre, der bliver et vigtigt våben for Holland. Han har siden 1998 fået 54 kampe i den hollandske nationaldragt, og han er 28 gange kommet på måltavlen. På klubplan har Nistelrooy også fået banket en del bolde i netmaskerne. I PSV Eindhoven scorede han imponerede 62 mål i 67 kampe, og i den engelske storklub, Manchester United, hvor han nok har nydt den største succes, scorede han 150 mål i sine 219 optrædener.

I 2006 blev det tid til forandring for angriberen, der valgte at forlade Manchester United og skifte til den spanske kongeklub, Real Madrid. Her har han hidtil spillet 37 kampe, hvilket har kastet 25 scoringer af sig.

Ruud van Nistelrooy er en fysisk stærk angriber, der er god med hovedet. Han er ikke ligefrem kendt for at have en formidabel teknik, men han er stærk i sine afslutninger og en træfsikker herre, der ikke skal bruge meget plads, før han kan blive farlig. Han er en god mand at have liggende på toppen, og hvis han kan finde målstøvlerne frem til EM, så er han Hollands stærkeste våben.

Læs alt om Holland i EM-guiden samt mange andre spændende artikler – klik her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu