Наши партнеры

MenuEM-Special: Profil: Fabio Cannavaro

EM-Special

TotalBold.dk har udpeget en profil fra hver nation under denne EM-slutrunde. Italiens vigtigste spiller, set med vores øjne, er Fabio Cannavaro.

Navn: Fabio Cannavaro

Født: 13-09-1973

Position: Midterforsvarer

Nuværende klub: Real Madrid

Tidligere klubber: Napoli, Parma, Inter Milan og Juventus.

Italiens største profil er forsvareren, Fabio Cannavaro. Cannavaro er ikke en spiller, man som tilskuer lægger meget mærke til under en kamp, men trods dette spillede han en stor rolle ved VM i 2006, da Italien blev mestre. Han gjorde et så stort indtryk med sin sikkerhed i bagerste række, at han blev kåret til verdens bedste spiller 2006. En af Cannavaro store styrker er i holdets standardsituationer, på trods af hans lave højde 175 cm, springer han utrolig højt.

Cannavaro startede sin karriere i fødebyen, Napoli, hvor han spillede fra 1991 til sommeren 1995, hvor han skiftede til Parma. Hos Parma tog Cannavaros karriere for alvor fart, da han i 1999 vandt den italienske pokalturnering, UEFA Cuppen og den italienske pokalturnering.

I 2002 skiftede Cannavaro Parma ud med Inter. Cannavaro vandt ingen titler med Inter, men han fik bevist, han kunne være med på højeste niveau. I 2004 gik turen videre til Den Gamle Dame, Juventus, hvor han ligeledes ikke fik nogen titler i hans to sæsoner i klubben. I 2006 skiftede Cannavaro Juventus ud med den spanske kongeklub, men før han kunne tørne ud for Real Madrid, skulle han til VM for Italien, hvor han vandt VM. I hans første sæson i Real Madrid vandt han det spanske mesterskab og i denne sæson ligger Real Madrid til at gentage bedriften.

Læs alt om Italien i EM-guiden samt mange andre spændende artikler – klik her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu