Наши партнеры

MenuEM-Special: Overtidsscoring sikrede tyrkisk sejr

EM-Special

I en våd og tæt affære formåede Tyrkiet at besejre værtsnationen Schweiz, der dermed blev sendt ud i mørket. Sejrsmålet faldt i kampens overtid.

Regnen væltede ned over banen, hvor Schweiz og Tyrkiet tørnede sammen i en vigtig kamp om videre avancement fra gruppe A. Den massive regn satte sit præg på kampen, hvor tilfældighederne spillede ind.

Schweiz viste sig som det mest målfarlige hold i første halvleg, hvor Hakan Yakin havde et godt forsøg fra distancen, som dog ikke gav scoring. Det gjorde det dog få minutter senere, hvor Yakin var på spil igen. Et fladt indlæg fra venstresiden nåede lige præcis ind til Yakin, der helt fri foran mål let kunne skubbe bolden det sidste stykke ind.

Spillet bar tydeligt præg af det voldsomme regnvejr. Spillerne havde problemer med blandt andet afleveringer, da vandet gjorde det svært, at forudsige hvor meget fart bolden skulle have for at nå derhen, hvor spillerne gerne ville have det.

Kort tid efter føringsmålet opstod endnu en stor chance til Hakan Yakin, der denne gang misbrugte den ellers oplagte scoringsmulighed. Tyrkiet havde ikke nær så meget at byde på. Dog havde de et godt forsøg, som dog prellede af på stolpen. Derfor kunne Schweiz gå til pause foran 1-0.

Til anden halvlegs start var regnen stoppet, men banen bar stadig præg af nedbøren fra første halvleg. I kampens 56. minut sendte Nihat et godt indlæg ind i feltet fra venstre side, hvorefter Semih Sentürk steg flot til vejrs og headede bolden i nettet til 1-1.

Herefter gik jagten på det vindende mål for begge hold. Tyrkiet havde enkelte chancer, dog uden det blev rigtig farligt.

Otte minutter før tid opstod en overtalssituation for Schweiz, der dog ikke formåede at få bolden ind i det tyrkiske mål, selvom muligheden var meget stor.

I kampens overtid blev der fundet en vinder af det ellers tætte opgør. Det var Tyrkiets Arda Turan, der fandt vejen til netmaskerne, og dermed sendte Schweiz ud i mørket. Tykiet vandt 2-1.Kommentér

3 kommentarer til “EM-Special: Overtidsscoring sikrede tyrkisk sejr

  1. Patrick Andersen siger:

    Haha, hvor heldig kan man lige være tyrkerne scorede til sidst…Så røg der lige penge i farmands pung to gange på en aften B)

  2. Philip Bludnikow siger:

    Synd for Schweiz, som på ingen måde havde fortjent denne onde skæbne.

  3. Ikercasillas siger:

    fanme en heldig tyrkisk sejr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu