Наши партнеры

MenuEM-Special: Olsen: EM imponerer

EM-Special

Det har været en fantastisk slutrunde, som hele Fodboldeuropa har været vidne til i løbet af juni måned. Det mener den danske landstræner Morten Olsen også. Landstræneren glæder sig specielt over de offensive aspekter.

Det er lige så mundvandet løber, når den danske landstræner Morten Olsen ser fodbold under EM-slutrunden. En næsten revulotionerende tilgang til spillet begejstrer den danske landstræner, der synes at de offensive aspekter har imponeret alle.

“Turneringen har imponeret os alle. Det har været en turnering, hvor man har bestræbt sig på at komme fremover banen og score mål frem for at forhindre modstanderen i at score. Fokus har været på at angribe frem for at forsvare sig,” fortæller Morten Olsen på UEFA’s hjemmeside.

Taktisk har Morten Olsen bidt mærke i, at ingen af de to finalister ved EM har spillet med to angribere. Nærmere har den anden angriber supleret spydspidsen i front, mens også et par drønhurtige kantspillere har hjulpet på det hele.

“En hængende angriber og et par kantspillere, som lægger sig helt ude på sidelinjen. Det vil vi også se i finalen, hvor Tysklands Lukas Podolski og Bastian Schweinsteiger eller Spaniens Andrés Iniesta og David Silva indtager de positioner. De er gode kombinationsspillere, som ikke kun kan indgå i det opbyggende spil, men som også er farlige i en-mod-en-situationer,” fortæller Olsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu