Наши партнеры

MenuEM-Special: Luften renset i den tyske trup

EM-Special

Under et fællesmøde i den tyske EM-trup blev luften renset efter 1-2-nederlaget til Kroatien. Det fortæller anfører, Michael Ballack.

Nederlaget til Kroatien betyder, at tyskerne er tvunget til at hente point i deres sidste gruppekamp mod Østrig, hvis de skal gå videre til kvartfinalerne. I den tyske presse er holdet blevet kritiseret for præstationen mod Kroatien, og den tyske trup har derfor holdt et fællesmøde, for at få renset ud i luften.

”Det var ikke et krisemøde, men spillerne kunne tale mere frit uden trænerne. Det vigtige er, at kritikken var konstruktiv. Vi vil køre på nogen, men nogen gange er det nødvendigt at sige tingene på en hård måde,” siger Ballack om mødet.

Ballack, der til daglig spiller i engelske Chelsea, mener hverken, at hans egen præstation eller det tyske spil generelt har været godt nok.

”Jeg kan og bør spille bedre. Vi har besluttet at give alt på mandag (i kampen mod Østrig, red.). Vi er ærlige nok til at være selvkritiske, men lad os se på det positive: der er masser af plads til forbedring,” slutter anføreren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu