Наши партнеры

MenuEM-Special: Löw: Vi vinder over Spanien

EM-Special

Tidligere på dagen erklærede Franz Beckenbauer, at tyskerne skulle skrive historie ved at vinde EM-trofæet. Træneren bag netop det tyske landsholdsmandskab, Joachim Löw, er skam heller ikke bleg for at fortælle om sejr til tyskerne.

“Jeg forventer en sejr, selvfølgelig. Det har været en lang, hård vej og turneringen har krævet en masse kræfter, men vi vil mobilisere al vores styrke for at få trofæet med hjem til Tyskland,” sagde Löw på en pressekonference ifølge nyhedsbureauet AFP.

Dermed er der lagt endnu mere i kakkelovnen til det vanvid af en kamp, der udspiller sig når de to gigantnationer støder sammen på Ernst Happel Stadion i Wien. Alligevel vil Löw dog ikke undervurdere spanierne og deres evner, da han således fortsatte:

“Spanierne har været det mest konstante hold her. De har konsistent præsteret godt, de er fleksible positionsmæssigt og sikre i deres pasningsspil. Mange af deres spillere er med i Champions League, så de er vant til at spille under pres,” lyder Löws fortælling om det spanske mandskab.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu