Наши партнеры

MenuEM-Special: Kroatien vandt uden at imponere

EM-Special

Før kampen var der ikke mange der troede Østrig ville give Kroatien modstand, men det skulle vise sig at de tog fejl, i hvert fald i cirka 60 minutter af kampen, hvor Østrig dominerede fuldstændigt.

Kroatien lagde ud med at presse de østrigske værter i bund. Efter fire minutter resulterede det i et straffespark, da Ivan Olic noget klodset blev væltet omkuld af Emanuel Pogatetz. Straffesparket omsatte den kroatiske kreatør Luka Modric på flotteste vis.

Østrig kunne slet ikke være med i kroaternes tempo. Hver gang kroaterne mistede bolden var der hurtigt en kroat over den østrigske boldholder, hvilket tydeligvis ikke bekom de østrigske spillere ret godt.

Kroatien fortsatte med at presse østrigerne, men Kroatien fik slet ikke omsat overtaget til chancer. En af de få kroatiske chancer kom efter 15 minutter, hvor flere kroatere kastede sig frem efter et indlæg fra Modric.

Østrig overtog med cirka ti minutter til pausen spillet, hvor specielt østrigernes backs gik godt med i spillet. Med to minutter tilbage af første halvleg headede Joachim Standfest et hovedstød forbi mål, tættere på en udligning kom østrigerne ikke før pausen.

Østrig fortsatte takterne fra første halvleg efter pausen, men ligesom i første halvleg manglede Østrig det sidste, enten i afslutningerne eller også manglede der en mand i boksen.

Efterhånden spillede østrigerne nærmest power play på kroaternes banehalvdel og østrigerne kom tættere og tættere på en udligning. 12 minutter før tid var det hjemmeholdets Ronan Kienast der fulgte op på en returbold, men hans afslutning endte over mål.

Bare et minut senere efter var Stipe Pletikosa tæt på at fumle bolden i eget net efter en god afslutning fra Ivica Vastić.

Østrig måtte noget ufortjent gå fra banen uden point, men det positive østrigske spil lover godt for holdet fremover i turneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu