Наши партнеры

MenuEM-Special: Flere skadesproblemer for Rusland

EM-Special

Ruslands reservemålmand, Vladimir Gabulov, måtte i går humpe fra sit holds træning.

Gabulov, som efter sommerens slutrunde skifter til FC Dinamo Moskva, måtte forlade tirsdagens træning hos Rusland, efter han hændeligt var stødt sammen med holdkammeraten, Denis Kolodin.

“Han har modtaget et meget smertefuldt slag på hans lår. Vi tror ikke, at det er noget alvorligt, men vi vil på onsdag (i dag, red.)kunne være helt sikre,” sagde Ruslands holdlæge, Andrei Grishanov.

Mens Gabulov, angriberen, Roman Adamov, og kantspilleren, Vladimir Bystrov, alle plejer småskader forud for denne aftens opvarmningskamp mod Litauen, så er der til gengæld opløftende nyheder omkring holdets angriber, Pavel Pogrebnyak, som ifølge Andrei Grishanov nu har ca. 50 procent chance for at kunne komme i kamp under EM. Han så ellers ud til at være helt ude af slutrunden, da mod Serbien i sidste onsdags venskabskamp blev knæskadet.

Træner Guus Hiddink har allerede gjort det klart, at han ikke vil indkalde nogen erstatning for Pogrebnyak, selv hvis han i sidste ende ikke vil i være i stand til at spille under EM.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu