Наши партнеры

MenuEM-Special: Domenech raser over straffespark

EM-Special

Mange bekendt blev Italien tildelt et straffespark, da Frankrig blev besejret i dødsgruppens sidste kamp. Italienerne scorede på straffesparket, samtidig med, at Eric Abidal blev vist ud. I dag raser Raymond Domenech over dommerkendelsen.

Der skal ofte findes en synder, når en storfavorit forlader EM allerede efter gruppespillet. Denne gang var det Frankrig og Raymond Domenech, der måtte lade livet før tid. Flere franske tilhængere har vist sin utilfredshed med Domenech, men selv mener han, at det var en fejlkendelse fra dommeren omkring det udslagsgivende straffespark i Italien-kampen, der gjorde forskellen.

“Fejlen var at give Italien et straffespark, som også udløste et rødt kort. Det var en katastrofe-aften, hvor vi mistede en angriber efter ti minutter, og de fik straffespark efter en forkert beslutning af dommeren,” raser Domenech ifølge L’Equipe.

På TV-billederne ses Eric Abidal nedlægge Italiens Luca Toni, hvorfor belsutningen virker helt korrekt. Raymond Domenech er dog af en anden overbevisning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu