Наши партнеры

MenuEM-Special: Cech: Bolden er for hurtig

EM-Special

I går brokkede Jens Lehmann sig over EM-bolden, i dag er det Petr Cechs tur. Begge målmænd klager over bolden er alt for hurtigt.

Chelseas stjerne målmand er den indtil videre anden målmand der klager over EM-bolden. Cech mener ligesom Jens Lehmann – som også har klaget over bolden, at bolden er alt for uberegnelig.

”Bolden er virkelig uberegnelig. Vi kommer til at se mange mål fra 30 meters afstand. De her bolde er så hurtige, der er ingen luftmodstand og de kan ændre flyvebane hvert sekund. Selv på de sidste fem meter,” siger Cech til goal.com.

David Villa er som du kan læse i TotalBold.dk’s EM-guide, fuldstændig uenig med de to målmænd. Villa har ingen kritiske punkter af bolden.

”Hvad enten jeg bruger mit hoved eller mine fødder, ved jeg at ethvert skud, enhver dribling, eller enhver aflevering vil ende, hvor jeg ønsker det.”Kommentér

2 kommentarer til “EM-Special: Cech: Bolden er for hurtig

  1. duffer siger:

    er det ikke ldit sent at komme med den udmelding 3 dage før Em starter? Men der skal da gøres noget ved det hvis de kan nå det…..

  2. Patrick Andersen siger:

    duffer:

    EM starter altså i morgen, hvis du ikke har opdaget det.

    Og der er jo delte meninger om bolden, så jeg tror ikke der ville blive gjort noget ved det, selvom det er meldt ud før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu