Наши партнеры

MenuEM-Special: Casillas: CL-finale er ingenting

EM-Special

Casillas har to gange stået i en Champions League-finale, men når det kommer til en finale, der gælder hele landets skuffelser gennem 44 år, er finalen i det fineste selskab blot vand.

Der er tryk på i de forskellige EM-lejre. Michael Ballack får måske i dette øjeblik masseret sin ømme lægmuskel på venstre ben, mens David Villa går og er skuffet over sin skade. I hovedet på Iker Casillas er en ting dog sikkert, og det er, at den spanske keeper ser frem til denne EM-finale, der er noget helt specielt.

“Det er enormt svært at nå en finale og det forøger ansvaret på dine skuldre; det gør dig mere nervøs,” fortæller Casillas til goal.com og fortsætter:

“Talt for mig selv, så ser jeg virkelig meget frem til det. Men jeg føler mig ansvarlig for mine holdkammerater og 44 millioner mennesker,” siger Casillas med henblik på de mange millioner af spanske folk, der har ventet længe på denne aften.

Iker Casillas kender dog til det med at stå i finaler, da han to gange før har deltaget i store europæiske finaler. Dengang var det dog Champions League-finaler, og det er slet ikke det samme som en EM-finale, mener Real Madrid-manden.

“Det er meget anderledes. At nå Champions League-finalen med Real Madrid er intet i forhold til dette”, siger Casillas.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu