Наши партнеры

MenuEM-Special: Bryggeri udlover lokkedrik til østrigere

EM-Special

Østrig er ikke spået den store succes, og indtil videre har værtsnationen skam heller ikke overrasket. Østrigerne har endnu ikke scoret, men nu udlover et bryggeri gratis øl på livstid, til den østrigske spiller, der først scorer et mål.

Roman Kienast har til daglig sin arbejdsdage i Ham Kam, men for tiden træner med han med det østrigske landshold, da han er blandt de spillere, der er udtaget til landsholdstruppen. Landet har endnu ikke scoret, men Kienast var selv tæt på at score ved holdets 1-0-nederlag til Kroatien.

I morgen skal Kienast og Co. igen forsøge at overraske modstanderen, der denne gang er Polen. Nu har et bryggeri udlovet gratis øl gennem hele livet, til den østriger, der først får nettet til denne slutrunde. Trods det er utraditionelle midler, mener direktøren for bryggeriet, at det netop er hvad holdet mangler.

“Det kan være dette er sparket de trænger til, for at få succes. Måske det er den rette motivation,” siger direktør for Ottakringer Brauereis, Sigi Menz, til Reuters.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu