Наши партнеры

MenuEM-Special: Aragonés: Det drejer sig om mentaliteten

EM-Special

For første gang i 24 år står Spanien nu i en EM-finale, mens det, i tilfælde af en sejr, vil være hele 44 år siden, at spanierne sidst hævede et stort trofæ over de spanske hovedbunde. Landstræner Aragonés håber inderligt på sejr, specielt pågrund af den forbedrede mentalitet.

Det er længe siden, at Spanien sidst har stået i en EM-finale, men nu er det endelig lykkedes. Spanierne har kæmpet sig hele vejen frem til den allersidste kamp, hvor så mange års skuffelser ender i enten gråd eller glæde. Den spanske landstræner Aragonés håber på sejr, og tror på den styrkede spanske mentalitet.

“Vi er mentalt rigtig stærke og jeg tror, at vi vinder denne gang. Tyskland har rigtig dygtige og ikke mindst hurtige spillere, men det mandskab, som i sidste ende ønsker at løfte trofæet vil være nødt til at vise vindermentalitet lige fra første fløjt,” siger Aragones til Skysports.

“Vi er mentalt rigtig stærke og jeg tror, at vi vinder denne gang. Tyskland har rigtig dygtige og ikke mindst hurtige spillere, men det mandskab, som i sidste ende ønsker at løfte trofæet vil være nødt til at vise vindermentalitet lige fra første fløjt,” fortæller den spanske træner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu