Наши партнеры

MenuEM-helte genforenes i Randers FC

Dansk fodbold

Randers FC har valgt at genforene EM-heltene fra 1992. Klubben har således ansat Henrik Larsen og Flemming Povlsen som assistenttrænere fra næste sæson.

Kronjyderne Randers FC har haft stor succes med den tidligere EM-helt fra 1992, John Faxe Jensen. Nu har klubben besluttet sig for at tilknytte yderligere to EM-profiler, som også var med til at vinde EM-guldet til Danmark tilbage i 1992.

De to profiler, som er blevet tilknyttet Randers FC-staben er Henrik Larsen og Flemming Povlsen. De er begge ansat som assistenttrænere forud for den kommende sæson.

John Faxe Jensen ser frem til det kommende samarbejde i Randers med sine tidligere landsholdskollegaer.

”Jeg er meget, meget glad for, at de to personer vil samarbejde med mig. Der er tale om to store personligheder. Det er et scoop for Randers FC at få så store kapaciteter tilknyttet klubben. De vil begge uden tvivl tilbyde både mig og spillerne utroligt meget, så vi sammen kan arbejde hen imod de mål, som vi har sat os i Randers FC,” fortæller John Faxe Jensen til klubbens hjemmeside.

Henrik Larsen er blevet udnævnt til førsteassistent, og han siger følgende om det kommende samarbejde:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme til at arbejde sammen med John, det bliver meget spændende for mig. Jeg anser Randers FC for at være en klub i fremgang, det ser man jo efter hvert år. Den fremgang skulle også gerne fortsætte i næste sæson, hvor klubben forhåbentlig kan køre videre på den store sæson, som femtepladsen i SAS Ligaen er et udtryk for,” udtaler Henrik Larsen

Flemming Povlsens job bliver primært at fokusere på holdets angribere som assistenttræner. Han overtager dermed jobbet fra den tidligere Randers FC-spiller, Jesper Thygesen, som vikarierede henover forårssæsonen, da John Faxe bad om en hjælpende hånd.

”Jeg glæder mig til den nye udfordring i Randers FC. Det er en klub i en rivende udvikling i en by, der altid har været en stor fodboldby, både i gode som dårlige tider. Og da jeg kan lide udfordringer, også inden for fodbolden, ser jeg meget frem til at tage mig specielt af angriberne i Randers FC,” fortæller Flemming Povlsen afslutningsvist.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu