Наши партнеры

MenuEkspert om græsset i Parken: Det er ren kosmetik

Dansk fodbold

Parkens græstæppe består af hurtigtvoksende græs, hvilket ifølge en ekspert, er ren kosmetik, det kan ikke holde, når der spilles på det.

Det lader til, at det er lykkedes Parken, at få græstæppet til at være godt på ekstremt kort tid, efter det var helt ødelagt for blot en uge siden. Ifølge seniorrådgiver hos Skov- og Landskab, Palle Kristoffersen, er det dog gjort med hurtigtvoksende græs, hvilket er lig med ren kosmetik.

”Der er ikke meget styrke i banen. Jorden ryger med op under knopperne. Der er ikke noget til at holde på den,” sagde Palle Kristoffersen til 24timer og uddybede.

”På normalt stadiongræs spiller man ovenpå græsset. Her er de nede i selve græstæppet. Plænen har ingen slidstyrke. Det er derfor det går galt. Græstæppet er ikke stærkt nok og spillerne skøjter rundt.”

Parkens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, er dog langt fra enig i Palle Kristoffersens vurderinger.

”Det ved han ikke en skid om. Vi har den største græsekspert i Parken, og jeg er fuldstændig ligeglad med alle de eksperter i finder frem på et universitet og alt muligt andet. Vi ved godt hvad vi gør. Derfor behøver vi hverken hjælp af 24timer eller en græsekspert eller noget som helst andet,” udtalte Flemming Østergaard til avisen.

Han indrømmer dog, at Parkens græsekspert har begået en fejl, ved at gøde banen forkert.Kommentér

En kommentar til “Ekspert om græsset i Parken: Det er ren kosmetik

  1. lindballe siger:

    hmm!!! den største græsekspert i Parken han må enten være meget høj eller meget tyk, for at være den største græs ekspert, for forstand på græs har han iværtilfæde ikke, det har vi set utalige eksempler på, EKSPERTER GØDER IKKE FORKERTB)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu