Наши партнеры

MenuEklund præsenteret som ny Viborg-træner

Dansk fodbold

Hans Eklund overtager det ledige træner-sæde i SAS Liga-klubben Viborg FF. Klubben har på det seneste opereret med en nødløsning på posten som træner, men med ansættelsen falder der igen lidt ro over klubben.

Der har i den seneste tid været spekuleret i, hvem der skulle være ny Viborg-træner. Det blev klart i dag, hvor klubben præsenterede svenske Hans Eklund, der på forhånd var favorit til at tage over for det kriseramte SAS Liga-mandskab. Eklund tager over ved årsskiftet.

”Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at hente ‘Hasse’ til Viborg F.F. Han havde en stor stjerne i Viborg som spiller, og går vi vores research igennem hos de spillere, trænere og ledere, som har arbejdet i det samme miljø som Hasse i Helsingborg, så står vi tilbage med et regnestykke, som kun kan blive et plus for Viborg F.F,” udtalte klubbens sportsdirektør Morten Jensen til klubbens hjemmeside og fortsatte.

”Vi er overbevist om, at vi har fundet et trænertalent, som har en stor fremtid foran sig, og som på alle måder matcher, det vi gerne vil med fodbolden i Viborg. ”

Eklund har tidligere selv spillet i Viborg, og han kommer til Viborg fra jobbet som assistenttræner i den svenske klub Helsingborg. Hans Eklund har skrevet under på en kontrakt med Viborg frem til sommeren 2010.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu