Наши партнеры

MenuEjere vil stoppe indkøbsvanvid

Andet fodbold

Ifølge UEFA-præsident Michel Platini er flere klubejere fortalere for, at minimere storklubbers mulighed for at bruge penge på tranfermarkedet.

Der er de senere år blevet brugt vanvittige beløb på indkøb hos de store klubber. For godt seks år siden bruge Roman Abramovich over en milliard kroner på en sommer, mens Manchester City og Real Madrid senest har gjort opmærksomme på sig selv med brug af enorme summer.

Det har fået UEFA til at overveje et krav om, at klubberne fra 2012 kun må bruge de penge, som de selv tjener, og det er Abramovich blandt andet fortaler for.

“Det er primært ejerne, som gerne ser det indført. Silvio Berlusconi, Roman Abramovich og Massimo Moratti vil ikke fortsætte med at lægge penge ud. Manchester City kan købe for milliarder, hvis de vil, men går deres regnskab ikke i nul, så kan de ikke være med i Europa. Roman Abramovich er en passioneret fodboldmand, som selv er kommet til mig og bedt mig gøre noget,” siger UEFA-præsidenten Michel Platini ifølge The Guardian.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu