Наши партнеры

MenuEgholm ramt af sukkersyge

Dansk fodbold

SønderjyskE-spilleren, Anders Eghold, har fået konstateret sukkersyge, hvilket betyder at han må sidde ude i en rum tid. Hvor længe er endnu uvist.

Anders Egholm følte sig unormalt sløv i sidste uge, og den stærke spiller tabte uden videre fire kg. Dette fik ham hurtigt til at gå til klubbens læge.

Klublægen sendte ham direkte videre til en større og mere avanceret undersøgelse på Kolding Sygehus. Her har han nu fået konstateret sukkersyge.

”Det var et stort chok, må jeg indrømme, men livet går jo videre. Jeg har ikke ondt og så vidt jeg er orienteret, er det heller ikke farligt. Lægerne siger, at jeg nok skal komme tilbage,” siger Egholm til JydskeVestkysten.

”Jeg kender ikke nogle på min alder eller med mit erhverv, der har det, så jeg må jo stole på ekspertisen,” konstaterer SønderjyskE-spilleren.

Det er endnu ikke muligt for lægerne at sætte date på, hvornår spilleren vil kunne være tilbage på banen, men ifølge egne udtalelser håber spilleren selv på at kunne træne med allerede i næste uge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu