Наши партнеры

MenuEftertragtet supertalent forlænger

Andet fodbold

Det brasilianske supertalent, Lulinha, der spiller for netop nedrykket Corinthians, forlænger overraskende sin kontrakt til 2012.

Storklubben Corinthians måtte tidligere på ugen se nedrykningen fra den bedste brasilianske række i øjnene, men klubbens største talent, Lulinha, vil være tro mod sin klub, på trods af, at flere store europæiske klubber har budt sig ind i kampen om hans signatur.

Specielt Chelsea har været en seriøs bejler til det blot 17-årige supertalent, der slår sine folder på den offensive midtbane. Lulinha vil dog stadig være mulig at få fingrende i, men frikøbsklausulen, der lyder på næsten 250 millioner kroner, skulle angiveligt være fire gange så høj, som det beløb den engelske storklub tilbød i januar måned.

”I 2012 vil jeg være 22 år, hvilket jo ikke er noget for en fodboldspiller. Jeg har i sinde at opfylde hver en kontrakt, jeg sætter min signatur på, og jeg planlægger heller ikke at løbe fra denne gang,” fortalte Lulinha i forbindelse med forlængelsen til goal.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu