Наши партнеры

MenuEfB-offensiv afgjorde kampen på 21 min.

Dansk fodbold

Esbjergs angriber Samel Sabanovic var i hopla i dag, da han scorede to mål på 19 minutter, men før hans scoringer blev sendt ind, stod Mikkel Vendelbo for den første EfB-scoring. Hjemmeholdet vandt 3-2.

Vejlenserne var udmærket klar over, at en sejr på udebane mod Esbjerg fB kunne løsne dem fra nedrykningsstregen. Esbjergenserne startede kampen bedst, men trods det massive pres fra hjemmeholdet, var det gæsterne, som på mål af Allan Gaarde efter 15 minutters spil, kunne score kampens første mål.

Tre minutter senere kunne Esbjergs Mikkel Vendelbo udligne, efter en assist af Samel Sabanovic. Og netop angriberen Sabanovic skulle blive interessant at følge i dag. Han skulle nemlig kun bruge to minutter yderligere, før han kunne bringe hjemmeholdet på sejrskurs, med scoringen til 2-1.

Og Sabanovic var ikke færdig med målscoringerne for i aften. I det 39. minut kunne han nemlig score sit andet mål i kampen til 3-1, og derved bringe værterne på en sikker vej mod sejren.

Med omkring ti minutter tilbage af kampen fik Vejles Chidi Dauda Omeje dog udlignet, og så var der pludselig fornyet spænding tilbage i kampens sidste minutter. Vejlenserne satte nu tempoet markant op og pressede på for en udligning, men den kom aldrig.

Esbjerg vandt dermed kampen med 3-1, og det bringer dem op på en ottendepladsen, med otte point ned til farezonen. Vejle ligger fortsat under nedrykning med 20 point på kontoen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu