Наши партнеры

MenuEdwin van der Sar i fremtidstvivl

Engelsk fodbold

Den 38-årige målmand Edwin van der Sar har planlagt at lægge fodboldkarrieren på hylden efter sæsonen, men nu har den lange hollænder sået tvivl om den beslutning.

De seneste to gange Manchester United har forlænget kontrakten med målmanden Edwin van der Sar har man samtidig givet beskeden om at den 38-årige spiller indstiller karrieren næste sæson.

Ingen af gangene har scenariet fundet sted. Dette tilfælde ser ud til at følge i fodsporerne af de tidligere to, da Edwin van der Sar overvejer muligheden for at fortsætte til han er forbi de 40 år.

“Jeg ved ikke, om dette er min sidste sæson. Nu må vi se, hvordan sæsonen går. Det er altid svært at sige stop, specielt hvis man spiller for en storklub. Mange faktorer kommer til at få indvirkning på mit valg. Nyder jeg stadig at spille, vil klubben stadig have mig og ting i den dur,” siger van der Sar til en engelsk avis.

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson har allerede meddelt at han vil uddele flere chancer til målmandsreserven Ben Foster.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu