Наши партнеры

MenuEduardos karantæne ophævet

Champions League

Arsenal kan glæde sig over at have deres angriber Eduardo klar igen, når der spilles Champion League. De har nemlig fået medhold i deres appel imod Eduardos dom, som han fik under CL-kampen mod Celtic. Angiveligt for at have forledt dommeren til at fløjte for straffe.

Den kroatiske landsholdsangriber Eduardo blev i returopgøret mod Celtic i Champions League-kvalifikationen tilkendt et straffespark. Et straffespark, som Eduardo blev anklaget for at have tilkendt sig ved bevidst at smide sig ned og dermed få dommeren til at fløjte for straffespark.

UEFA har imidlertid set på sagen efter Arsenal har appelleret sagen, og UEFA’s disciplinærkomité har nu ophævet Eduardos karantæne på de to spilledage, som den lød på.

”Efter en gennemgang af alle de beviser, blandt andet erklæringer af både dommer og dommerens vurderingsmand, samt de forskellige videooptagelser, var det ikke godtgjort, at dommeren blev forledt til at dømme straffesparket. Derfor er afgørelsen fra UEFA’s disciplinærudvalg den 1. september, hvor spilleren blev suspenderet i to UEFA-klubturneringskampe, annulleret,” lyder det på UEFA’s hjemmeside.

Arsenal har dermed fri lejlighed til at bruge Eduardo, når de møder Standard Liege i Champions League onsdag aften.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu