Наши партнеры

MenuEduardo imponerede i comeback-kamp

Engelsk fodbold

Et alvorligt benbrud i februar 2008 var ved at koste ham karrieren. Men den fornødne behandling og genoptræning har givet Eduardo fornyet tro på fremtiden – især ovenpå to scoringer i sin comeback-kamp for Arsenal.

Det var i en udekamp mod Birmingham, at den brasiliansk-fødte kroat, Eduardo da Silva, blev trådt på foden, så underbenet brækkede ved anklen. Efter et langvarigt og hårdt slid for at vende tilbage til grønsværen kunne han i midtugen stille op for det kroatiske landshold i en træningskamp mod Rumænien.

Arsenals manager, Arsene Wenger, blev tilsyneladende overbevist om, at Eduardo var i fin form. Han blev derfor placeret i angrebet ved siden af Nicklas Bendtner i søndagens FA Cup-kamp mod Cardiff. Eduardo kvitterede med to scoringer i 4-0-sejren; det ene på hovedstød efter 20 minutter og det andet på straffespark efter en times spil. Efter kampen var han tydeligt berørt af sit comeback.

”Det var den bedste dag i mit liv. Det var et stort øjeblik og meget følelsesladet at score. Jeg fejrede det ved at kysse min vielsesring, fordi min hustru, datter og familie har støttet mig gennem den svære tid,” siger han til Teamtalk.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu