Наши партнеры

MenuEbbe Sand forlader Silkeborg

Dansk fodbold

Den tidligere landsholdsspiller, Ebbe Sand, der fungerer som teamchef i Silkeborg IF, meddelte i dag, at han stopper i klubben ved årsskiftet, for at søge nye udfordringer.

Ebbe Sand har gennem sin forholdsvis korte tid i klubben haft mange titler på sit CV. Den tidligere landsholdsangriber har således været både talentchef, assistenttræner, sportschef, derudover har han i den senere tid været deltidsansat teamchef, men alt dette er et endt kapitel ved årsskiftet, da Sand ikke mener, at en stilling som chef fungerer optimalt på deltid.

”Efter at have prøvet rollen af må jeg dog indrømme, at det ikke er optimalt for nogle af parterne at arbejde på denne måde. Det er svært at skulle være chef og samtidig have frihed til at holde ferie/fri på skæve tidspunkter i forhold til turneringen, som aftalen siden sommer har været.”

”Det har været fantastisk at have den frihed, som jeg har sat stor pris på, men omvendt har det så betydet, at jeg ikke blev hundrede procent en del af hverdagen på Søholt,” skrev Ebbe Sand i et åbent brev på klubbens hjemmeside.

”Med hensyn til min egen fremtid har jeg forskellige ideer, som jeg sideløbende med, at jeg naturligvis gør arbejdet færdig i SIF, vil bruge tid på at bearbejde og videreudvikle, så jeg er klar til et nyt kapitel fra nytår. Jeg har bestemt ikke planer om, at jeg nu bare skal læne mig tilbage. Jeg har brug for frihed til at kunne være sammen med familien – men også brug for at have nye udfordringer,” sluttede Sand.

Silkeborg IF indtager i øjeblikket en tredjeplads i 1. division med fire point op til andenpladsen, der besættes af SønderjyskE, mens Vejle ligger helt i front på en førsteplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu