”Duncan”-kasse var ikke nok for Brøndby

Morten ”Duncan” Rasmussen har været i forrygende målhumør og det fortsatte i søndagens kamp mod Brøndby, hvor han kort tid inde i anden halvleg gjorde det til 1-0, men det var ikke nok til at sikre Brøndby tre point mod FC Midtjylland, der udlignede efter 64 minutter til kampens resultat 1-1.

Normalvis plejer Brøndby fra første fløjt, at sætte sig på kampen på hjemmebane, men det skete ikke mod FCM, i stedet skete det helt modsatte. Et stort midtjysk pres kom mod Brøndby-forsvaret, som specielt havde deres problemer med at styre en velspillende Ken Ilsø, der var kreatøren bag stort set alle FCM’s muligheder.

Flere gange var Frank Kristensen ved at finde vejen til netmaskerne, men han levede ikke op til kælenavnet ”Farlige Frank”, da han kom alene igennem mod Stephan Andersen med ti minutter til halvleg. Landsholdsmålmanden afværgede forsøget og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Fra anden halvlegs start viste Brøndby mere aggressivitet end i den første del af kampen, og det gav udbytte allerede fem minutter inde i anden halvleg, da Morten ”Duncan” Rasmussen forlængede bolden videre til Martin Bernburg, som holdte to FCM-forsvarsspillere væk fra bolden og overlod den til ”Duncan”, der med en følt inderside sparkede bolden ind bag en chanceløs Arek Onyszko i det midtjyske mål.

Efter scoringen troede de fleste, at Brøndby ville kører sejren sikkert hjem, men det skete ikke og i stedet udnyttede Frank Kristensen et midtjysk indlæg, der i sidste ende havnede hos ham og scorede til 1-1 i hans kamp nummer 300 for de midtjyske ulve.

Med ti minutter igen burde Martin Bernburg havde scoret sit første Brøndby-mål i SAS Ligaen. Arek Onyszko forærede nærmest bolden til Morten ”Duncan” efter et målspark og ”Duncan” spillede derefter Bernburg helt alene igennem mod Onyszko, men Brøndby-angriberens afslutning var for nem at læse for den polske målmand, der kunne ånde lettet efter hans fejl.

Brøndby forsøgte i de sidste minutter af kampen med et pres, men det lykkedes ikke for dem at få spillet sig frem til de helt store chancer og i stedet måtte de gå fra banen med uafgjort, hvilket medførte en stor utilfredshed blandt Brøndby-tilskuerne, der piftede spillerne af banen.