Наши партнеры

MenuDuncan i hurtigt comeback

Dansk fodbold

Morten ”Duncan” Rasmussen er klar før forventet. Han føler han er klar til et comeback på lørdag mod Esbjerg, han kan dog ikke spille 90 minutter endnu.

Da Brøndby for godt og vel to uger siden tabte 1-0 til FC Nordsjælland på Farum Park, mistede de også deres hidtil mest farlige våben, nemlig target-spilleren Morten ”Duncan” Rasmussen. Med en forstrækning og en blødning i baglåret måtte den blå/gule topscorer udgå allerede efter et kvarter. Og meldingen var ikke hvad ”Duncan” håbede på, mindst en måneds pause.

Nu viser Duncan så stor fremgang, at han er i spil weekendens hjemmekamp mod formstærke Esbjerg, der har vundet fire ud af fem forårskampe.

”Det går rigtig godt og bedre end forventet. Jeg føler sagtens, jeg kan være med allerede. Jeg skal bare passe på ikke at blive overmodig. Jeg tror godt, jeg kan være med i weekenden, men det bliver ikke aktuelt med 90 minutter. Det er endnu for farligt, sagde Duncan efter tirsdagens træning, hvor den dog stadig stod på lidt special-træning for angriberen, der alligevel bankede den ene bold efter den anden ind i kassen, ”, siger Morten ”Duncan” Rasmussen til B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu