Наши партнеры

MenuDuncan får karantæne af Brøndby

Dansk fodbold

Brøndby IF oplyser i dag på klubbens hjemmeside, at holdets angriber Morten “Duncan” Rasmussen har fået to spilledages karantæne efter sin bytur i lørdags.

Brøndby IF’s sportslige ledelse har i dag givet Morten ”Duncan” Rasmussen en karantæne på to spilledage, som en konsekvens af episoden lørdag nat.

“Vi er i en proces hvor vi blandt andet har stor fokus på disciplinen i og omkring truppen. Vi har forklaret spillerne meget konkret hvad der kræves af dem, og i den situation vi er i, er der ikke plads til, at nogen bryder de indgåede aftaler,” fortalte træner Tom Køhlert.

“Når det sker, har det en konsekvens, og i dette tilfælde har vi besluttet, at give Duncan en tænkepause på to A-kampe,” sagde Køhlert videre.

Duncan må dermed sidde over i søndagens opgør mod Horsens samt pokalkampen mod Allerød, han vil dog få adgang til at spille på klubbens andethold.

“Morten er naturligvis ked af det der er sket, men han har reageret med en rigtig god indstilling under dagens træning, hvor der har været skruet op for tempo og intensitet, og han har forståelse for, at vi bliver nødt til at lade handling følge ord. Dermed anser både vi og Duncan for sagen lukket,” fortalte cheftræneren.

“Vi er på vej tilbage til de styrker Brøndby IF altid har stået for, og i den forbindelse er det bydende nødvendigt at alle forstår at vi er afhængige af hinanden. Trods ærgrelsen over at vi må tage dette skridt i dag, er det den eneste vej frem, og jeg er ikke i tvivl om at den langsigtede effekt af det vi gør, vil være positiv,” sluttede Tom Køhlert.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu